Serie

Skribent

Josefine Krischausky

26 oktober 2021 | 23:00

HBO förnyar succéserien "Succession" för en fjärde säsong

Streamingtjänsten bekräftar att serien får bjuda på ännu mer skruvad familjedramatik i framtiden, efter att premiären av den tredje säsongen kommit med lovande tittarsiffror.
Framtiden ser ljus ut för framgångssagan "Succession". Knappt tio dagar efter den nya säsongens premiär bekräftar HBO att serien har blivit förnyad för en fjärde säsong. 
 
Beskedet kommer inte som en stor överraskning, med tanke på att serien fortsätter vara både en kritiker- och tittarsuccé. Det första avsnittet av tredje säsongen sågs av 1.4 miljoner tittare på premiärdagen, vilket enligt HBO är bland de bästa siffrorna på länge för en originalserie.
 
Däremot lär vi få vänta lite på fler svar kring den fjärde säsongen. Om det finns planer på ännu fler säsonger efter dess, samt om nya skådespelartillskott som Adrien Brody och Alexander Skarsgård kommer fortsätta vara en del av ensemblen, återstår att se. 
 
 
"Succession", skapad av Jesse Armstrong, har sedan 2018 låtit oss följa den maktfulla familjen Roy genom deras företagskriser och familjefejder. Serien har belönats med en rad fina utmärkelser, och tog förra året emot både en Emmy och en Golden Globe i kategorin Bästa dramaserie. 
 
De två första säsongerna av "Succession", samt två avsnitt ur säsong 3, finns att streama på HBO Max. 
| 26 oktober 2021 23:00 |