Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 juni 2015 | 13:00

HBO-filmen driver med Sverige

Andy Samberg hamnar i svenskt fängelse i komedin "7 Days in Hell".
Den 11:e juli släpper HBO "7 Days in Hell", en 40-minutersfilm som handlar om den blodiga kampen mellan två tennisspelare, som spelas av Andy Samberg och Kit Harington. Det är en galen parodi på tennis, talkshows och allt däremellan, och titeln syftar till en legendarisk match mellan spelarna som pågick i hela sju dagar. 

Under ett segment i filmen hamnar Andy Sambergs karaktär i Sverige, där han åker in i fängelse för att ha designat kalsonger felaktigt. Det drivs hejvilt om alltifrån orgier till det svenska språket, och ingen mindre än vår egen Filip Hammar spelar en roll som svenskt nyhetsankare, och programledare för "Den Swedish Hit Show". Utöver Hammar syns en hel del andra kändisar i filmen; Serena Williams, John McEnroe, Will Forte, Lena Dunham och David Copperfield är bara några av alla familiära ansikten som svischar förbi. 

Gillar du urspårad komedi och att se amerikaner driva med oss svenskar så kan jag varmt rekommendera "7 Days in Hell". Den är gapskrattsframkallande.


Kit Haringtons otroligt korkade tennisspelare "Charles Poole", som precis lärt sig ordet"indubitably", men som inte vet vad  ordet "strategi" betyder.

Kolla in trailern här:

| 23 juni 2015 13:00 |