Film

Skribent

Thomas Linnaeus

15 juni 2023 | 22:01

Här återförenas “Indiana Jones”-skådisarna från “Temple of Doom” på röda mattan

Under premiären av nya “Indiana Jones and The Dial of Destiny” syntes Harrison Ford och Ke Huy Quan återförenas efter att de spelade mot varandra i “Temple of Doom”.
Den amerikanska premiären av “Indiana Jones and The Dial of Destiny” var i natt och här återförenades Harrison Ford och Ke Huy Quan ännu en gång, skriver Variety. Skådespelarna spelade mot varandra i “Temple of Doom” för 39 år sedan och det var kärt återseende på röda mattan.
 
 
7ea886633cdda05b380d74256db7a7c0 indiana 20jones
Ke Huy Quae, Kate Capshaw och Harrison Ford i "Temple of Doom".
 
Tidigare i år återförenades skådespelarna på Oscarsgalan, efter att Quan vunnit för bästa manliga biroll. Denna gång blev Ford överraskad av Quan och efter blev “Everytime Everywhere”-skådisen intervjuad av Extra. Här fick han frågan om han skulle vilja återvända till Indiana Jones värld:
 
- Det är en bra fråga! Den behöver du ställa till Kathleen Kennedy, Steven Spielberg och George Lucas… Men skämt åsido, jag älskar Short Round. Vilken fantastisk karaktär. Jag tror att han skulle vilja gå i Indiana Jones fotspår. Det skulle vara otroligt och fantastiskt att återbesöka den karaktären.
 
Tänk om Short Round redan återvänder i “Indiana Jones and The Dial of Destiny”?
| 15 juni 2023 22:01 |