Film

Skribent

Oskar Möller

25 juni 2023 | 11:00

Harrison Ford har inga planer på att gå i pension: "Jag mår bättre när jag jobbar"

Allas vår Han Solo och Indiana Jones må vara på väg att fylla 81. Men det är inget som saktar ner den ikoniske skådespelaren som säger att han mår bäst av att arbeta i stället för att rulla tummarna.
Den amerikanska stjärnan har nyligen avslutat inspelningen av "Indiana Jones and the Dial of Destiny" och har redan två nya projekt på gång inför kommande år: Marvel studios "Captain America: Brave New World" och "Thunderbolts" (han spelar karaktären Thaddeus "Thunderbolt" Ross i bägge).
 
När den ikoniske skådespelaren frågades ut om den senaste Indy-filmen på CNN passade programvärden Chris Wallace på att fråga om han hade planer på att pensionera sig (Harrison fyller 81 i juli).
 
– Det går inte bra för mig när jag inte jobbar. Jag älskar att arbeta och känna mig nyttig, svarade Ford programledaren enligt artikeln i Deadline.
 
Wallace följde upp med att fråga vad det är med skådespeleri som Ford gillar så mycket, varvid stjärnan gav ett genomtänkt svar om att det handlar om "människorna man samarbetar med och om intensiteten och intimiteten under inspelningens gång".
 
Men även om Ford uppenbarligen inte har lagt skådespeleriet på hyllan har skådespelaren gjort klart att det här är sista gången han spelar Indiana Jones.
 
– Det här är sista filmen i serien och det är sista gången jag spelar karaktären, har Ford sagt i en intervju för Total Film Magazine.
 
Ser ni fram emot att se Harridson Ford i Marvel?
| 25 juni 2023 11:00 |