Serie

Skribent

Alexander Svensson

16 november 2023 | 23:00

"Harley Quinn" återvänder för mer kaos i en femte säsong på HBO Max

Harley återvänder för ännu fler spektakulärt barnförbjudna äventyr i den animerade DC-serien.
“Harley Quinn” har gjort succé under sina fyra säsonger, och är en serie där fan-favoriten Harley får ta full plats utan att slåss om fokus med Batman, Jokern eller the Suicide Squad. HBO Max har nu tillkännagjort att en femte säsong av den våldsamma och barnförbjudna serien är på väg, något som bland annat rapporterats av Variety.
 
Den fjärde säsongen slutade (SPOILER) med att Harley Quinn och Poison Ivy bildade supergruppen Gotham City Sirens tillsammans med Batgirl och Catwoman. Gissningsvis är deras eskapader tillsammans något som kommer att utforskas vidare i säsong 5. Suzanna Makkos, ansvarig för HBO Maxs utvecklande av animerade vuxenprogram säger:
 
- Det talangfulla teamet runt “Harley Quinn” har än en gång lyckats med att leverera en säsong som bygger vidare på allt som har kommit tidigare samtidigt som den känns fräsch och uppfinningsrik. De fortsätter att göra rolig, hjärtvärmande och galna berättelser med vår älskvärda grupp av missanpassade DC-figurer, och vi kan inte vara mer taggade på att visa fans vad de har åstadkommit i säsong 5.
 
“Harley Quinn” finns att streama på HBO Max, och har bland andra Kaley Cuoco och Lake Bell i röstrollerna. Den femte säsongen har ännu inget premiärdatum.
| 16 november 2023 23:00 |