Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 augusti 2019 | 09:00

Har Disney gett upp hoppet om "The New Mutants"?

Studion är enligt ryktet "inte imponerade" av X-Men-spinoffen.
På förhand lät det lovande med en X-Men-spinoff på skräcktema. "The New Mutants" av Josh Boone ("Förr eller senare exploderar jag") skulle följa fem unga mutanter som hålls inspärrade mot sin vilja och försöker fly. Vi fick till och med en otäckt bra trailer, men premiären har gång på gång blivit försenad.

"The New Mutants" skulle ha gått upp på bio redan våren 2018, men efter några datumändringar ligger den planerad till april 2020.

Men enligt nya rapporter är det tveksamt om den någonsin får biopremiär. Disney är "inte imponerade" av filmen och "tror att den har begränsad potential på bio", skriver Variety.

"The New Mutants" kan förstås landa på en streamingtjänst istället, sådana rykten uppstod tidigare i år. Än så länge hävdar Disney att den kommer upp på bio som det var tänkt. Men filmen med Maisie Williams ("Game of Thrones") och Anya Taylor-Joy ("Glass") har nu fått så mycket dålig publicitet det senaste året, så oavsett kvaliteten finns en risk att X-Men-fans redan har tappat intresse. Det låter onekligen som att Disney inte tror på filmen, som var ett av projekten de tog över vid uppköpet av Fox.
 
 
Kommer ni se "The New Mutants" när den släpps? Borde Disney släppa den på bio eller streaming? Kommentera gärna.
| 14 augusti 2019 09:00 |