Film

Skribent

MovieZine

11 augusti 2021 | 17:15

Har Daniel Espinosa avslöjat en stor Marvel-cameo i "Morbius"?

MovieZines exklusiva intervju med regissören har blivit viral i veckan.
Har Daniel Espinosa råkat försäga sig om en stor Marvel-cameo i "Morbius"? Vi är faktiskt inte helt säkra på det - men MovieZines intervju med den svenske regissören sprids iallafall som en löpeld i filmvärlden de senaste dagarma.

Här är Espinosas citat, som fångades av vår skribent Erik Dalström under filmfestivalen i Cannes. På frågan om det känns konstigt att regissera storstjärnor svarade han:

- När man går runt där så ser inspelningen ut precis som en svensk produktion, men sen när man tittar på schemat och läser namn som Michael Keaton, Jared Leto, Tom Hardy, då känns det häftigt och väldigt spännande. 
 
 
Espinosa nämner tveklöst Hardy i samma mening som Leto och Keaton - vilket många tolkar som att Tom Hardys karaktär Venom ska dyka upp i filmen. Både "Venom" och "Morbius" är spinoffer från Spider-Mans universum, så helt otänkbart är det inte.

Men man ska inte glömma att Espinosa regisserade Tom Hardy i dramat "Child 44" år 2015. Det kan helt enkelt vara den filmen som han tänker på, när han talar om stjärnspäckade inspelningar.

Oavsett har vår intervju snappats upp av en lång rad internationella filmmedier. Sajter som Screenrant, IGN, GamesRadar, Gizmodo, Looper, Collider, Dark Horizons, Comicbook.com - ja, till och med We Got This Covered som man aldrig bör lita på - citerar Espinosas uttalande till MovieZine och spekulerar i om regissören just spoilade sin egna film. 

Den 21 januari 2022 får vi veta säkert. Vad tror ni?
| 11 augusti 2021 17:15 |