Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

7 juli 2017 | 21:30

Här är titlarna på de tre första avsnitten av nya "Game of Thrones"

HBO släpper officiellt namnen på de tre första avsnitten i säsong 7 inför premiären - med tillhörande beskrivningar av handlingen! Den 17 juli är det dags.
Medan vi är vana vid att detaljer om "Game of Thrones" hemlighålls fram till premiären, delar HBO med sig redan nu genom ett pressmeddelande vad de första tre avsnitten på säsong 7 ska heta, samt en kort beskrivning av handlingen för vart och ett av dem. Det märks att vi börjar närma oss!
 
Avsnitt 1 på den nya säsongen ska heta "Dragonstone" och vi får se Jon Snow dra ihop sitt försvar för att beskydda norra Westeros. Cersei försöker jämna ut oddsen och Daenerys återvänder till sitt hem, Dragonstone.
 
Veckan efter får Daenerys oväntat besök i avsnittet "Stormborn", medan Jon måste hantera en revolt. Tyrion gör upp planer för att ta över Westeros.
 
I det tredje avsnittet, "The Queen's Justice", drar Daenerys ihop en affärsmässig samling av viktiga människor. Cersei ger tillbaka en gåva, medan Jaime lär sig av sina misstag.
 
Beskrivningarna är fortfarande kryptiska, men avslöjar mycket mer än alla stillbilder och trailers har gjort hittills. Vi vill också påminna om att fyra nya, men välbekanta, skådespelare ger sig in i slaget i år: Jim Broadbent, Tom Hopper, Megan Parkinson och musikern Ed Sheeran.
 
Vilken säsong det kan bli! Dela med er av era bästa spekulationer i kommentarsfältet och tagga inför den 17 juli, då säsong 7 drar igång.
 

Visste du att säsong 8 av "Game of Thrones" får långfilmslånga avsnitt?

| 7 juli 2017 21:30 |