Skribent

Carl Adam Anderberg

21 november 2018 | 09:30

Här är första officiella bilden från "Monster Hunter"

Regissören Paul W.S. Anderson vill ge alla fans en trogen och detaljerad filmadaption av det älskade spelet.
Vi har tidigare fått se Milla Jovovich dela med sig av bilder via Instagram, men nu har den första officiella bilden släppts från "Monter Hunter"-filmen, via IGN.
 
 
Vi ser alltså Milla Jovovich i rollen som Natalie Artemis, en löjtnant som transporteras från vår värld in i en dödlig värld full av stora och livsfarliga monster. Där träffar hon på Tony Jaas karaktär "the Hunter", som alltså är mannen med det överdimensionerade svärdet (Giant Jawblade) ovan.
 
Paul W.S. Anderson har också berättat för IGN om sin vision:
 
- Jag vill inte att det här ska bli en film - för jag tycker verkligen att det finns för många av dem - där skådisarna bara står framför en green screen på någon studiobakgård och alla miljöer och varelser är datorgjorda. Jag vill att det här ska kännas hundra procent verkligt, och vi anstränger oss för att filma i de här extraordinära landskapen så att vi verkligen kan fånga känslan av världen i spelet och fånga realismen i det.
 
- Spelet är så uppslukande och jag vill att publiken ska bli uppslukade av filmen också, genom att vi visar en typ av fantastisk värld som ändå är hundra procent fotorealistisk och inte känns som att den är skapad i en studio. För det är den inte. Jag skulle säga att 80-90 procent av filmen är filmad i de här otroliga och dramatiska landskapen.
 
 Det är ännu inte klart när "Monster Hunter" kommer att få biopremiär. Inspelningarna pågår just nu i Sydafrika.
 
Vad tror du om "Monster Hunter"? Är Paul W.S. Anderson rätt regissör för att göra film av licensen?
| 21 november 2018 09:30 |