Serie

Skribent

MovieZine

10 november 2022 | 12:00

Trailer: "Handen på hjärtat" är romantik med en övernaturlig twist

"Jag är psykoterapins Spider-Man!" Se Sara Shirpey i första trailern till höstens romantiska komediserie.
Den 23 november är det premiär för "Handen på hjärtat" på C More. Nu släpps den första trailern till serien som beskrivs som 2en klassisk romcom med en twist".
 
I sin första huvudroll ses Sara Shirpey som parterapeuten Ava som har en övernaturlig förmåga. Bara genom att lägga handen på någons hjärta kan hon se avgörande ögonblick ur dennes framtida kärleksliv. Ett hemligt vapen som gjort henne framgångsrik i sitt arbete men som fått henne att helt tappa tron på lycklig kärlek för egen del. Tills hon en dag får en vision som omkullkastar allt.
 
 
– Det har varit roligt och utmanande att få gestalta Ava! En person med övernaturlig kraft i en mysig och kul, men också svårnavigerad genre som jag gör för första gången. Det gällde att ta ner det i vardagen och hitta det mänskliga och relaterbara, säger Sara Shirpey, som också är nominerad till Rising Star på Stockholms filmfestival.
 
I övriga roller ses bland andra, Björn Kjellman, Klara Zimmergren, Marall Nasiri, Eric Stern, Tova Magnusson och Jonatan Rodriguez. För manus och regi står Lina Åström som bland annat skrivit manus till ungdomsserierna "Ligga – konsten att komma över sitt ex" och "Sjukt oklar".
 
"Handen på hjärtat" har premiär 23 november på C More och består av sex avsnitt. Två avsnitt släpps per vecka.
| 10 november 2022 12:00 |