Film

Skribent

EvaEpic

19 januari 2012 | 15:01

"Hancock" kan få uppföjare

Will Smith har gjort flera uppföljare på olika filmer under sin karriär, kanske blir "Hancock" nästa film?

Will Smith är ingen nykomling när det kommer till blockbusters och uppföljare, "Men In Black" och "Bad Boys" är två exempel på detta. Nu har det pratats om att göra fler "Hancock" och "I, Robot" – filmer, trots att man inte arbetat riktigt på någon utav dem. Regissören Peter Berg nyligen pratat med Comic Book Movie och avslöjat att en uppföljare på "Hancock" fortfarande är möjlig. ”Vi har fortfarande pratat om det, Will Smith, Michael Mann, Akiva Goldsman (producenterna) och jag”, säger Berg.

”Vi är alla intresserade, men vi har lite problem med att kunna samlas allihopa. Vi har haft en del möten under förra året och började prata om en uppföljare – Will Smith hade en idé redan då – så jag tror det kommer att hända, nu är det bara att ha bra timing”, fortsätter Berg.

The Playlist påpekar att Berg ville arbeta med alla igen och hade även en ny superskurk i tankarna, de kan dock inte garantera det. Adam Fierro och Glen Mazzara, som skrev ”The Shield”, var redan anställda för att jobba med "Hancock" uppföljaren, men som det ser ut nu så kommer man börja om från noll.

| 19 januari 2012 15:01 |