Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 december 2013 | 17:01

Han kan bli nye Lex Luthor

Callan Mulvey sägs vara aktuell för en skurkroll i "Batman vs. Superman". Undrar bara vilken...

Efter Gene Hackman och Kevin Spacey; är det såhär nye Lex Luthor ser ut? Variety rapporterar att Warner Bros lutar åt att ge Callan Mulvey en skurkroll i kommande "Batman vs. Superman". Samtidigt har filmen länge följts av rykten om att Supermans störste nemesis ska komma tillbaka. Lägg ihop två och två, och du får - Lex.

När det har ryktats om badass-snubbar som Mark Strong, Bryan Cranston ("Breaking Bad") och Terry O'Quinn ("Lost") till rollen som Lex Luthor känns denne Callan Mulvey som ett betydligt mer otippat kort. Å andra sidan har killen rent livsfarliga käkben och kan säkert klara av rollen med bravur.

Dessutom behöver väl en film med Batman, Superman och Wonder Woman inga direkta affischnamn?

Andra rykten kring filmen har sagt att Doomsday eller Metallo kan bli storskurken i "Batman vs. Superman". Såsom med alla superhjälterykten får vi ta det här med en stor nypa salt än så länge.

38-årige Callan Mulvey har synts i TV-serien "Home and Away", thrillern "Zero Dark Thirty" och har framöver roller i "300: Rise of an Empire" och "Captain America 2"

Igår stod det klart att Gal Gadot spelar rollen som Wonder Woman i uppföljaren till "Man of Steel". Regissören Zack Snyder har redan Henry Cavill och Ben Affleck ombord. Inspelningen har redan börjat och filmen får sin premiär sommaren 2015.

| 5 december 2013 17:01 |