Film

Skribent

Alexander Dunerfors

18 september 2013 | 15:01

Han ersätter Nicolas Cage i "The Expendables 3"

Med Kelsey Grammer ombord på actiontåget ska rollistan vara komplett.

Det blev ingen Nicolas Cage, och exakt varför avslöjas inte. Men som titeln antyder är alla utbytbara, även Cage, och Kelsey Grammer får ändå ses som ett oväntat och intressant val. Deadline skriver att Grammer (senast sedd på TV i "Boss") förhandlar om en plats i filmen, som redan spelas in.

Rollen han ska spela? Bonaparte, en före detta legosoldat som hjälper gänget i deras nya uppdrag. Killen gör visst allt för att tvätta bort Frasier-stämpeln, han kommer som bekant också spela skurk i kommande "Transformers: Age of Extinction".

I den tredje filmen ställs Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) och resten av teamet öga mot öga med Conrad Stonebanks (Mel Gibson), som för många år sedan bildade The Expendables ihop med Barney. Stonebanks blev sedan en iskall vapenhandlare som Barney blev tvungen att döda... trodde han, iallafall. Stonebanks överlevde och smider nu planer på att stoppa The Expendables en gång för alla.

Harrison Ford och Antonio Banderas finns med bland nykomlingarna i den långa och tuffa rollistan. Men det verkar som att både Steven Seagal, Jackie Chan och Milla Jovovich får stå över, liksom Bruce Willis som synts i båda de tidigare filmerna.

"The Expendables 3" får USA-premiär 15 augusti 2014.

| 18 september 2013 15:01 |