Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 september 2019 | 22:55

Hallelujah! "The Righteous Gemstones" är klar för en andra säsong

HBO har välsignat oss med en fortsättning av Danny McBrides gudomliga komediserie om en familj bestående av mäktiga tv-prästar.
Vi har tidigare rapporterat om att "The Righteous Gemstones" är en av HBO:s mest populära komediserier på väldigt länge. Det kommer kanske därför inte som någon jätteförvåning att THR rapporterar att serien är klar för en andra säsong.
 
Serien låter oss följa en familj som lyckats bygga upp ett miljardimperium genom att låta sina kyrkor tv-sända prästerna när de predikar. Problemet är bara att alla inte riktigt lever som de lär, så när en inspelning på en av prästerna hotar att förstöra allt de har byggt upp - börjar saker och ting snabbt spinna ur kontroll.
 
Utöver skaparen Danny McBride i en av huvudrollerna kan vi även se John Goodman, Edi Patterson, Adam Devine, Walton Goggins, Cassidy Freeman, Tony Cavalero, Tim Baltz och Greg Alan Williams framför kameran. 
 

Läs också: Walton Goggins "Det är befriande att få skratta såhär mycket"

 
Har du givit den första säsongen av "The Righteous Gemstones" en chans ännu? Kommentera gärna nedan vad du tycker om serien hittills!
| 9 september 2019 22:55 |