Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 april 2016 | 19:00

Håll inte andan i väntan på "Friday the 13th"-serien om Jason

Ryktet säger att The CW kan ha dödat projektet. Är det kanske lika bra, det?
För ganska exakt två år sedan, 2014, rapporterade vi om att The CW hade planer på att skapa en TV-serie om Jason Voorhees från skräck-klassikern "Friday the 13th". Nu säger obekräftade rykten från Pizowell att The CW har avbrutit projektet.

"Så vad var det som hände? Enligt min källa gillade inte nätverket konceptet för serien. Vad var konceptet? Tydligen var det just det som var problemet. Efter månader av arbete fanns det fortfarande inget riktigt koncept för serien, så nätverkets producenter tog ett nytt beslut om planen på att ta "Friday the 13th" (tillbaka) till den lilla skärmen", skriver Pizowell.

Handlingen som manusförfattarna Bill Basso ("Terminator") och Jordu Schell ("Avatar") skrev följer en detektiv på jakt efter sin bror, vars försvinnande verkar höra ihop med Jason Voorhees återkomst efter att alla trodde att han var död. Original-filmens regissör Sean S. Cunningham skulle producera, men nu kan vi mest troligt vinka adjö till produktionen på TV-serien. Åtminstone från The CW:s sida.

Är det en förlust?
| 21 april 2016 19:00 |