Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

13 april 2016 | 22:30

"Guardians of the Galaxy 3: Vol. 3" på väg

Kevin Feige bekräftar att Star-Lord får en tredje film, och att den landar i MCU:s fjärde fas.
Marvels filmuniversum är som bekant uppdelat i faser, och vi befinner oss just nu i slutet på den andra. Den tredje fasen börjar med "Captain America: Civil War", och Marvel har inte helt oväntat börjat planera för den fjärde fasen redan nu. Och för fans av Star-Lord, Groot, och Rocket Racoon kommer Marvel-bossen Kevin Feige med goda nyheter. I en diskussion med io9 bekräftade han nämligen att "Guardians of the Galaxy: Vol. 3" kommer att släppas i den fjärde fasen. 

Han sa:

- Vi jobbar just nu bara på det som vi har utannonserat till och med slutet på år 2019, och det är fortfarande ett pussel att lägga därefter, men jag skulle definitivt säga att "Guardians of the Galaxy" är en av filmerna som ska in där. Jag vet inte exakt i vilken ordning den kommer bara.

Den tredje fasen kommer att avslutas med släppet av "Avengers: Ininity War - Part 2" den 3:e maj år 2019 och "Inhumans" den 12:e juli strax därpå, men Feige har tidigare sagt att den sistnämnda troligtvis kommer att bli försenad. Datumen som kan vara aktuella för Guardians of the Galaxy: Vol. 3" lär vara något av de tre efterföljande som Marvel schemalagt; 1:a maj, 10:e juli och 6:e november år 2020. Om den nu inte tar "Inhumans" plats vill säga.

Just nu spelas "Guardians of the Galaxy: Vol. 2" in med James Gunn vid rodret, och filmen släpps den 5:e maj nästa år.
| 13 april 2016 22:30 |