Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 maj 2022 | 07:50

Glöm ”Jumanji”, nu kommer ”Gatlopp”!

Trailerpremiär för den övernaturliga komedin som släpps på amerikanska filmtjänster i sommar.
”It sounds like a Star Trek creature.”
 
Ett brädspel som kommer till liv - visst låter det misstänkt likt 90-talsklassikern ”Jumanji” med Robin Williams? Här är en ny variant på samma historia, med vibbar av tonårsfilm och övernaturliga spökerier. Dessutom bär spelet (och filmen) ett svenskt namn!
 
”Gatlopp - A Hell of a Game” handlar om en grupp gamla vänner som återförenas efter tio år. En nostalgisk kväll av sprit och spel står på agendan, men ett kul dryckesspel spårar ur i något betydligt läskigare än de väntade sig. De inser att de måste vinna över det djävulska spelet innan solen går upp - eller fortsätta spela för all evighet i helvetet… Mysigt! Se trailern här:
 
 
Filmen - som beskrivs som en övernaturlig skräckkomedi - är skriven av Jim Mahoney (”Klaus”) och regisseras av Alberto Belli som långfilmsdebuterar. I rollistan känner vi igen Emmy Raver-Lampman (”The Umbrella Academy”) och Jon Bass (”Baywatch”).
 
 
”Gatlopp - A Hell of a Game” släpps på amerikansk video-on-demand 16 juni. Vi har ännu inget svenskt premiärdatum för filmen. 
| 5 maj 2022 07:50 |