Film

Skribent

MovieZine

21 oktober 2019 | 09:15

"Ghostbusters 2020" är färdigfilmad

Finn Wolfhard, Carrie Coon och Paul Rudd är inte rädda för spöken.
Jason Reitmans uppföljare till farsan Ivan Reitmans två "Ghostbusters"-rullar är ett steg närmare bioduken. Efter 68 inspelningsdagar kan regissören andas ut med ett leende.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

Wrapped! 68 days and still smiling. #GB20

Ett inlägg delat av Jason Reitman (@jasonreitman)

 
"Ghostbusters 2020" heter uppföljaren till de två klassiska komedierna från 80-talet, där vi såg Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis och Ernie Hudson fånga spöken i New York.

Den nya filmen har en lite annorlunda approach, och kommer att fokusera på en familj som flyttar tillbaks till en småstad. Väl hemma igen kommer de att lära sig mer om vilka de är, och om själva staden. Carrie Coon spelar en ensamstående mamma till Finn Wolfhard ("Stranger Things") och McKenna Grace ("I, Tonya"). Paul Rudd gör rollen som lärare, och det är det lilla vi vet just nu om filmen.
 
 
Alla fans kan dock se fram emot en återförening av originalfilmernas stjärnor: Bill Murray som Peter Venkman, Dan Aykroyd som Raymond Stantz, Sigourney Weaver som Dana Barrett, Annie Potts som Janine Melnitz och Ernie Hudson som Winston Zeddemore medverkar också.

"Ghostbusters 2020" får biopremiär 10 juli 2020.
| 21 oktober 2019 09:15 |