Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

6 december 2023 | 23:31

George R.R. Martin tror nya “House of the Dragon” kan få dig att gråta

Det är långt kvar till säsong två av “House of the Dragon” men redan nu avslöjar författaren George R.R. Martin att de nya avsnitten blir väldigt mörka.
Författaren bakom “Game of Thrones”, George R.R. Martin har fått en smygtitt på den kommande säsongen av “House of the Dragon”, skriver författaren på sin blogg. Inte helt otippat är han väldigt entusiastisk om de nya avsnitten:
 
"Jag är förstås knappast objektiv när jag pratar om något baserat på mitt eget arbete... men jag måste säga att jag tyckte att båda avsnitten var helt fantastiska, och de är inte ens färdiga än”.
 
“House of the Dragon” är en prequel till braksuccén “Game of Thrones”. Författaren sägs jobba på de sista böckerna från serien, men vi har inte fått någon ny bok sedan “A Dance with Dragons” från 2011.
 
Istället har han tid för att blogga, och där skriver han även att den nya säsongen är “väldigt mörk, och den kan få dig att gråta. Jag grät inte själv, men en av mina vänner gjorde det. Kraftfullt, känslosamt, magstarkt, hjärtskärande. Precis sånt som jag gillar”.
 
Premiär för säsong två av “House of the Dragon” blir sommaren 2024, tills dess kan du spana in trailern:
 
| 6 december 2023 23:31 |