Film

Skribent

Josefine Krischausky

25 september 2021 | 14:00

George Clooney och Brad Pitt återförenas i ny thriller

Den ännu titellösa filmen, från regissören bakom de senaste filmerna om Spider-Man, har satt igång ett ordentligt budkrig i Hollywood.
Nästan 20 år efter att "Ocean's Eleven" hade premiär har det blivit dags för George Clooney och Brad Pitt att återförenas på bioduken. The Hollywood Reporter skriver att båda skådespelarna är aktuella för en kommande thriller, som ännu saknar en officiell titel. 
 
Filmen skrivs, regisseras och produceras av Jon Watts, främst känd som regissören av Marvels senaste Spider-Man-trilogi. Även Clooney och Pitt står båda som producenter för filmen, genom sina egna bolag. 
 
I princip alla detaljer kring projektet hålls fortfarande hemliga, men handlingen sägs kretsa kring två ensamma fixare som en dag anlitas för samma jobb. 
 
Vad vi däremot vet med säkerhet är att ett rejält budkrig har satts igång i Hollywood. Warner Bros, Universal, Sony och resten av filmvärldens stora bolag ska i nuläget vara med och slåss om produktionen, samtidigt som även Netflix och Apple har gett sig in i matchen. 
 
Senast Clooney och Pitt spelade i samma film var år 2008, i bröderna Coen-komedin "Burn After Reading". I framtiden ser vi även Clooney i den romantiska komedin "Ticket to Paradise", medan Pitt nästa år dyker upp i stjärnspäckade filmer som "Bullet Train" och "Babylon". 
| 25 september 2021 14:00 |