Film

Skribent

Thomas Linnaeus

19 december 2023 | 00:31

George Clooney vägrades bröstvårtor när han återvände till Batman-rollen

När George Clooney syntes i “The Flash” frågade han efter sina klassiska Batman-bröstvårtor - men det var inget produktionen ville gå med på.
Räkna inte med att vi får se George Clooney som Batman igen. I en ny intervju med Entertainment Weekly berättar skådespelaren att han efter “The Flash”-cameon ställer sig mycket tveksam till att han någonsin återvänder till DC:s superhjältevärld.
 
 
- Jag tror inte att det finns tillräckligt med droger i världen för att jag ska kunna återvända. Jag sa faktiskt: "Var är mina gummi-bröstvåtor?" Och de sa: "Vi kanske klarar oss utan dem?" Då kunde jag bara tänka: "Det är inte riktigt min Batman, eller hur?”, berättar Clooney.
 
När Clooney spelade den mörka riddaren i “Batman & Robin” hade hans dräkt tydliga bröstvårtor. Varken filmen eller dräkten blev särskilt vältagna av fansen och idag ångrar Clooney att han tog sig an filmen - som han tror förstörde hela “Batman”-serien.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Här har vi bröstvårtorna i sin helhet på Batman.
 
I en intervju med Variety berättade Clooney att han inte ens låter sin fru titta på “Batman & Robin”. Lyckligtvis kunde Clooneys karaktär fortsätta ostört. Nu i december är han aktuell som regissör med sportdramat “The Boys in the Boat”.
 
Hur tycker du att George Clooney var som Batman?
| 19 december 2023 00:31 |