Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

20 juli 2023 | 21:01

Extrema “The Boys”-universumet expanderar - nu vet vi mer om nya spinoffen

Efter sommaren får vi komma tillbaka till den extrema världen i “The Boys”, med nya spinoffen “Gen V” på Prime Video.
I september återvänder “The Boys”-världen till tv-rutorna. Men det är inte den efterlängtade fjärde säsongen (som fortfarande inte fått ett premiärdatum), utan spinoffen “Gen V” som släpps på Prime Video.
 
Men glöm Homelander, Billy Butcher, Starlight eller Hughie som vi fått lära känna i originalet, här får vi istället följa studenterna på Godolkin University, som är USA:s enda collegeutbildning för superhjältar - som givetvis drivs det av onda Vought International.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I serien får vi bland annat se Jaz Sinclair som Marie Moreau, en blodmanipulerare (vad nu detta ska vara för kraft). Därefter Chance Perdomo som Andre Anderson, metallböjare, Lizze Broadway som Emma Shaw, en minimal superhjälte som kan växa till normal storlek, samt Maddie Phillips som Cate Dunlap, en hjälte som har superempatisk förmåga.
 
Bakom serien har vi bland andra radarparet Seth Rogen och Evan Goldberg, som även är producenter för “The Boys”. Premiär för “Gen V” blir den 29 september och då får vi tre avsnitt. Därefter släpps en ny del för varje vecka.
| 20 juli 2023 21:01 |