Film

Skribent

Alexander Dunerfors

26 september 2014 | 19:30

Ge inte upp hoppet om "Bill & Ted 3" riktigt än

Excellent! Alex Winter försäkrar fansen om att uppföljaren fortfarande lever.
Medan Keanu Reeves säger sig vara öppen för en "Speed 3", verkar det som att en annan trea kan hinna före. Den länge omtalade "Bill & Ted 3" är fortfarande väldigt mycket på gång, försäkrar skådespelaren Alex Winter.

Winter - Bill i de två tidigare filmerna - talade nyligen med Yahoo om att finansieringen är klar, men manuset dröjer. Även om det sades vara klart redan våren 2012.

- Vi har arbetat på ett utkast i ett par år, men komedi är så specifikt. Vi skriver och skriver om manuset. Problemet var att folk började snacka om projektet. Det tar vanligtvis några år att få ihop en film, men vi har ögonen på oss nu. Det är okej. Jag tycker bara synd om fansen som får vänta så länge.

Men, den som väntar på nåt gott. Alex Winter tror att fansen blir mer än nöjda när de väl får se det färdiga resultatet, och avslöjade lite om handlingen.

- Bill och Ted kommer vara i 40-årsåldern. De är vuxna, eller är de? Det blir en film för fansen, den passar väl in i Bill & Ted-serien, ingen reboot eller så. Vi får svar på frågan: Vad hände med de här killarna? De som skulle få så mycket gjort, och de var inte de skarpaste hjärnorna, vad har hänt 20 år senare? 

Winter och Reeves spelade det korkade radarparet i två komedier från 1989 och 1991.

Alex Winter är närmast aktuell i thrillern "Grand Piano" på DVD, medan Keanu Reeves snart har biopremiär för actionfilmen "John Wick".

Vad tror ni om "Bill & Ted 3", kommer den någonsin att bli av? Ser ni fram emot mer galna äventyr? Kommentera nedan.
| 26 september 2014 19:30 |