Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 maj 2019 | 08:00

"Game of Thrones"-stjärnan om den sjuka namninsamlingen

Isaac Hempstead Wright: "Jag har dumt nog tagit det ganska personligt".
Vi rapporterade tidigare under veckan om hur en namninsamling, med målet att få HBO att göra om den åttonde säsongen med nya showrunners, hade skrivits under av en kvarts miljon "Game of Thrones"-fans. Den siffran har nu, bara en dag innan finalavsnittet, hunnit klättra till över en miljon.
 
I en intervju med THR tog Isaac Hempstead Wright, som spelar Bran "The Three-Eyed Raven" Stark, själv upp den enligt honom helt sinnesjuka namninsamlingen.
 
- Det är helt absurt. Jag kan inte ens ta in det. Det är sjukt. Det är så sjukt att folk tror att de bara kan kräva ett annat slut bara för att dem inte gillar det man har fått. Jag har dumt nog tagit det ganska personligt, vilket jag såklart inte borde. Enligt mig själv så är det ett fantastiskt slut.
 
Han påpekar dock tidigare i intervjun att han till skillnad från alla som sitter hemma och tittar, trots allt har haft mer än ett år att bearbeta de olika händelserna och slutet av säsongen redan.
 
Isaac Hempstead Wright tillsammans med Max von Sydow i "Game of Thrones".
 
Vilket såklart gör att man kan väga in olika detaljer på ett lite mer hälsosamt sätt än bara direkt i stunden medan man tittar. Med tiden tror han ändå att de flesta kommer att vara övergripande positiva när det kommer till "Game of Thrones".
 
- Om folk verkligen, verkligen hatar den sista säsongen? Då är det så. Men det har varit åtta år av helt fantastisk tv-underhållning som har fångat en hel värld, som har uppmanat till debatter, som har satt igång kaffe-snacket under fikarasterna varje måndag på jobbet. Det har blivit en monumentär grundsten i vår tv-historia. Jag tror det är så folk kommer att komma ihåg "Game of Thrones". Jag tror att folk kommer att komma ihåg det som en fantastisk resa som vi har varit en del av tillsammans, oavsett vad man tycker om slutet. 
 
Nu återstår det bara att se vad som faktiskt kommer att hända under nattens "Game of Thrones"-final? Kommer vi att få se Bran ta kontroll över Daenerys drake? Kommer Arya att ta över Grey Worms ansikte? Kommer någon ens att sitta på tronen i slutet? Vad tror du kommer att hända i finalen? Kommentera gärna nedan! 
| 19 maj 2019 08:00 |