Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

23 november 2016 | 13:00

"Game of Thrones" lanserar sin egen vinkollektion

Nu vet vi vad vi ska dricka till sjunde säsongen!
Man kan knappt fatta att det inte har kommit tidigare, men till våren lanserar HBO en vinkollektion i "Game of Thrones" namn i samarbete med Vintage Wine Estates. Lagom till sommarens sjunde säsong kan vi dricka tre olika sorters vin ihop med Cersei och alla Westeros suputer! Som Tyrion säger: "that's what I do: I drink, and I know things".



Man har tidigare släppt "Game of Thrones"-ölet, men alla som följer serien vet att det är vin som gäller för hela slanten om du frågar så gott som vilken större karaktär som helst. Den nya vinkollektionen innehåller en Chardonnay, en Cabernet Sauvignon och en flaska rött med blandade druvor (nej, det är inte resterna efter The Red Wedding).

Väntan på nästa säsong dröjer ända till sommaren 2017, men den tidigare vårlanseringen av vinerna gör det möjligt att till exempel korka upp en flaska till när du ser om hela säsong 6 för att fräscha upp minnet, eller när du som ångrar att du fortfarande aldrig har börjat att titta på "Game of Thrones" väljer att ta tag i ditt liv och plöja igenom samtliga 60 avsnitt ute. Med tanke på hur många varianter på "Thrones"-tematiska drinking games det finns där ute på nätet är möjligheterna oändliga.


Kommer du att bänka dig framför TV:n med "Game of Thrones"-vinet i vår?
| 23 november 2016 13:00 |