Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

16 juni 2015 | 17:00

Gå på utomhusbio i sommar!

I Rålambshovsparken kan alla höra dig skrika.
Stockholms filmfestival bjuder in till utomhusbio i augusti i Rålambshovsparken, och det är inga dussinfilmer som visas. Temat är nämligen satt till rymden och först ut att visas för de sci-fi-törstande parkbesökarna blir "År 2001: Ett rymdäventyr", för att dagen efter följas upp av "Alien". Den tredje filmen att visas blir Luc Bessons "Det femte elementet".

Datumen som gäller för den här minifestivalen är den 12:e till den 16:e augusti, och priset för att ta del av den är satt till facila 0 riksdaler. Helt gratis alltså. Utöver de ovan nämnda filmerna ska alltså ytterligare två till visas, men vilka det blir är ännu okänt.

Det kommer finnas möjlighet att köpa glass, kaffe och popcorn på plats, och i händelse av regn hälsar arrangörerna att en uppfinning vid namn "paraply" kan användas. 

Att krypa ihop med en käresta under en stor filt, med sommarregnet smattrandes mot paraplyt, samtidigt som den ikoniska Xenomorphen hemsöker skeppet Nostromo på en stor bioduk, låter helt klart som ett lyckat uppslag för en date. Eller hur?

För mer information om sommarbion kan du surfa över till den här länken.  

Ska du gå?
| 16 juni 2015 17:00 |