Film

Skribent

MovieZine

14 april 2021 | 17:20

Fullt ös i nya trailern till ”Fast & Furious 9”

Vin Diesel och gänget är tillbaka på bioduken den 30 juni.
Vi må ha överlevt ett helt år utan blockbusters på bio, men den här sommaren kommer att bli galen. ”Godzilla vs Kong” släpps preliminärt 12 maj. Marvel kör ut ”Black Widow” i juli. Och däremellan ska Dom Toretto samla ihop familjen för ännu en vild uppföljare i ”Fast & Furious”-serien.

Den nya trailern lovar i vanlig anda fullt ös, snabba bilar och galna stunts. Kolla in:
 
 
Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.
 
”Fast & Furious 9” får tillbaka Justin Lin som regissör, som hjälpte till att skapa det tredje, fjärde, femte och sjätte kapitlet i filmserien när det förvandlades till en global blockbuster.

All action sträcker sig världen över - från London till Tokyo, från Centralamerika till Edinburgh och från en hemlig bunker i Azerbajdzjan till de kryllande gatorna i Tbilisi.

Filmstjärnor som återvänder är Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel och Sung Kang (Justice for Han!), med Oscarvinnarna Helen Mirren och Charlize Theron. Dessutom ser vi John Cena i rollen som Doms bror, som kallas för den mest ondskefulla brottsling som funnits i hela Fast-historien.
 
Om ingenting ändras blir det svensk biopremiär 30 juni.
| 14 april 2021 17:20 |