Film

Skribent

MovieZine

13 februari 2023 | 06:30

Fullt av överraskningar i nya trailern till ”The Flash”

Ezra Miller får sällskap av Ben Affleck, Michael Keaton och sig själv i sommarens efterlängtade DC-film.
Det är nu hela 16 månader sedan ”The Flash” fick sin första teaser. Sen dess har Warner Bros haft fullt upp med att hålla problembarnet Ezra Miller i styr. Men nu verkar allt löst, Miller har lovat att sköta sig, och DC-fans har just fått en sprillans ny trailer att njuta av.
 
Här väntar fullt av överraskningar när karaktärer och skådisar från olika hörn av DC:s multiversum drabbar samman. Är detta rentav DC:s svar på "Spider-Man: No Way Home"?
 
Kolla in trailern:
 
 
The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (“DET”-filmerna) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DC:s första långfilm om superhjälten The Flash.
 
Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian.
 
För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?
 
 
”The Flash” får svensk biopremiär 14 juni.
| 13 februari 2023 06:30 |