Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 februari 2021 | 20:25

"Frasier"-reboot med Kelsey Grammer på gång hos Paramount+

En av världens mest populära och framgångsrika spinoffserier någonsin ser ut att få en reboot hos Paramount+.
TVLine rapporterar att Paramount+ är nära på att lägga en officiell beställning av en ny säsong av den populära sitcomserien "Frasier". Om allt vill sig väl kan inspelningarna dra igång redan till sommaren, med Kelsey Grammer tillbaka i huvudrollen.
 
Under elva säsonger mellan 1993 och 2004 så kunde tittare följa Dr. Frasier Crane i hemstaden Seattle, där han bodde med sin pappa och arbetade som radiopsykiater. Karaktären dök däremot först upp i över 200 avsnitt av tv-serien "Skål" ("Cheers"), tillsammans med Ted Danson och Woody Harrelson, som utspelade sig i Boston. När flytten gick till Seattle följde tittarna med och man lyckades under sina elva säsonger skrapa ihop hela 37 Emmyvinster - vilket gjort serien till den mest lyckade spinoffen någonsin.
 
- Vi måste se till att det blir en fantastisk säsong, om den inte känns fantastisk och vi inte får höra en riktig vinnare till pitch så kommer det nog inte att bli av, sade Grammer om möjligheten till en "Frasier"-reboot häromåret när han bad några manusförfattare ta fram förslag.
 
Nu verkar det alltså som att man har hittat en tillräckligt bra story för att samla ihop gänget igen. Tanken sägs vara att försöka få så många av originalskådespelarna som möjligt att återvända till sina roller. John Mahoney, som spelade Frasiers pappa, gick tyvärr bort för några år sedan så det är sannolikt något serien kommer att få tackla i inledning.
 

Läs också: Paramount+ till Sverige i vår: pris, datum & utbud

 
Är du sugen på att få återse "Frasier" i en ny säsong? Kommentera gärna nedan! 
| 1 februari 2021 20:25 |