Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

6 maj 2017 | 21:45

Foto avslöjar titel på kommande säsong av "American Crime Story"

"The People v. O.J. Simpson" blev en hit och näst på tur kommer en säsong om stormen Katrina. Säsong 3 har redan börjat filma och här är titeln och handlingen.
"The People v. O.J. Simpson: American Crime Story" var en prisvinnande succé när den kom och det finns inga planer på att lägga ner den snart. Vi väntar i nuläget på nästa säsong med fokus på stormen "Katrina" och idag avslöjades titeln på den tredje säsongen - "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story".
 
Det ska handla om händelserna som ledde fram till Andrew Cunanans mord på modeskaparen Gianni Versace 1997 och vad som skedde strax därefter. Edgar Ramirez och Darren Criss har fått respektive roller och Penélope Cruz ska spela Giannis syster Donatella Versace. Ricky Martin porträtterar Giannis pojkvän Antonio D'Amico.
 
 
Även om säsong 2 inte ens är släppt ännu är inspelningen igång på den tredje säsongen. Ryan Murphy, som även ligger bakom "American Horror Story" och "Feud", postade en bild från produktionen föreställande Darren Criss och ytterligare en skådis, Max Greenfield, med den nya titeln i bildtexten.
 
Här närmast avvaktar vi ett premiärdatum för "Katrina: American Horror Story", som ska släppas 2018.
 
Vad tyckte du om säsong 1, "The People v. O.J. Simpson"?
| 6 maj 2017 21:45 |