Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 februari 2017 | 11:20

Är det här första smygtitten på Shyamalans "Tales from the Crypt"?

Den klassiska skräckserien från 90-talet kommer tillbaka och två klipp har läckt online. Äkta eller fejk? Bedöm själv.
Det har talats länge om att "Tales From the Crypt" ska komma tillbaks igen som en ny tv-serie, men efter att projektet stötte på förhinder med rättigheterna i december har det varit oklart både om och när vi får se den. Kabelkanalen TNT har bekräftat att det fortfarande blir av och nu har två klipp från serien läckt på nätet.

Det är "Split"-aktuelle regissören M. Night Shyamalan som ligger bakom tolkningen av EC Comics skräck-serietidning. Även om vi fortfarande inte vet när serien blir klar, antyder följande videoklipp att vi kan vara nära premiärsläppet. Klippen postades ursprungligen på Bloody Disgusting



Det första klippet är en intervju med Shyamalan själv där han pratar om planerna 
för "Tales From the Crypt"... av okänd anledning varvat med klipp från andra rysare.

Det andra klippet verkar vara en trailer från TNT, men som inte har publicerats offentligt av kanalen själva än. Man vet aldrig hur länge klippen ligger ute innan de upptäcks och tas ner, så passa på att kolla nu!

Serien, som på svenska hette "Röster från andra sidan graven", sändes mellan 1989-1996 med sju säsonger. 1972 gjordes även en film med samma titel, regisserad av Freddie Francis.

Vill du se "Tales From the Crypt" i tv-rutan igen?
| 21 februari 2017 11:20 |