Film

Skribent

Viktor Jerner

30 januari 2018 | 07:30

Första reaktionerna kring Marvels "Black Panther" är här

Den beskrivs bland annat som "James Bond möter Lejonkungen" och "Marvels Hamlet".
"Det är den bästa Marvel-filmen hittills", "Marvel har gjort det igen" och "Marvel sätter DC på pottan ännu en gång". Precis så brukar det alltid låta när de första reaktionerna kring nya MCU-filmer kommer in, så de bör med andra ord tas med en nypa salt. Med det sagt är just Ryan Cooglers "Black Panther" en film som jag verkligen har längtat efter att få höra de första orden kring, och nu är de äntligen här. I natt hölls nämligen galapremiären i Hollywood och nedan ser ni vad några av de lyckligt utvalda gästerna hade att säga om sin upplevelse.
 
 
Oerhört positiva ord, minst sagt. Embargot gällande fullständiga recensioner släpps den 6:e februari, så det dröjer drygt en vecka till innan vi får mer ingående (och oftast mer sansade och balanserade) omdömen. 
 
Ryan Cooglers "Black Panther" har premiär på bio den 14:e februari med Chadwick Boseman i titelrollen. Skådespelare som Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman, Andy Serkis, Forest Whitaker, Angela Bassett, Daniel Kaluuya och Sterling K. Brown dyker också upp i filmen. 
 
Är du sugen på att få se Marvels senaste skapelse? 
| 30 januari 2018 07:30 |