Serie

Skribent

MovieZine

7 maj 2021 | 08:53

Första bilderna ur ”Skitsamma” - ny dramaserie av Nour El Refai

"En samtida relationskomedi om livet, ung kärlek och vänskap med älskvärda karaktärer och stor igenkänningsfaktor", enligt regissören.
Vad händer när fyra 20-åringar bestämmer sig för att flytta ihop i ett kollektiv mitt i Stockholm? Det blir givetvis en hel del kärleksbekymmer, vardagsproblem och massa festande som sätter vänskapen på prov.

”Skitsamma” är en samtida skildring om ung kärlek, vänskap och livet. Ett coming-of-age-drama baserat på den prisbelönta danska förlagan ”Sjit happens”. För regin står Nour El Refai och i rollistan syns Yandeh Sallah, Oscar Zia, Lancelot Ncube, Malte Myrenberg Gårdinger och Josefin Rheborg.
 
Spana in de första bilderna nedan.
 
 
- Att ha regisserat ”Skitsamma” för discovery+ har varit bland det mäktigaste och roligaste jag gjort. Det har varit min stora dröm de senaste tio åren att få regissera, och att den drömmen nu är uppfylld känns magiskt. Jag är så stolt och glad över alla inblandade, framför allt den handplockade och helt otroliga casten. Tillsammans har vi skapat en samtida relationskomedi om livet, ung kärlek och vänskap med älskvärda karaktärer och stor igenkänningsfaktor. Jag ser fram emot att få visa upp resultatet för publiken, säger Nour El Refai i ett pressmeddelande.

”Skitsamma” får premiär 4 juni på streamingtjänsten discovery+.
| 7 maj 2021 08:53 |