Serie

Skribent

Alexander Kardelo

8 augusti 2019 | 15:30

Första bilderna ur Ryan Murphys "The Politician"

Politisk satir i nya komediserien som släpps den 27 september på Netflix.
TV-producenten Ryan Murphy står bakom några av 2000-talets snyggaste och skarpaste tv-serier. Från "American Horror Story" till "American Crime Story", från "Glee" till "Feud" - allt han skriver och producerar är fyllt av svart satir och fantastiska skådisar.

Förväntningarna är därför höga på hans nya serie, "The Politician", och idag får vi en första glimt via ett par nya bilder. Det rör sig om en komediserie i high school-miljö, och förhoppningen är att kommande säsonger ska följa huvudpersonen Payton Hobarts politiska karriär hela vägen till Vita huset.
 
 
Payton Hobart (Ben Platt) är en förmögen student från Santa Barbara, Kalifornien som sedan sju års ålder vetat att han en dag kommer att bli USA:s president. Innan dess måste han först navigera i det mest förrädiska politiska landskapet av alla – Saint Sebastian High School. Netflix skriver i ett pressmeddelande att serien "är fylld med humor tillsammans med pillemarisk satir och ger en sällsynt inblick i vad som krävs för att bli politiker".
 
I rollerna syns också Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Bob Balaban, Dylan McDermott, January Jones och Bette Midler.

"The Politician" består av åtta avsnitt med streamingpremiär den 27 september.
| 8 augusti 2019 15:30 |