Film

Skribent

Mats Karlsson

9 september 2010 | 13:59

Första bilderna från "Captain America"

Nu har de första inspelningsbilderna från Joe Johnstons "Captain America" dykt upp på nätet.

Den kommande Marvelfilmen "Captain America" som regisseras av Joe Johnston ("The Wolfman") är under inspelning och nu har sajten The Super Ficial kommit över de första inspelningsbilderna.

På bilderna får vi bl a se Marvelhjälten på en klassisk motorcykel från andra världskriget.

Filmens officiella synopsis lyder:

Steve Rogers föddes under den stora depressionen och växte upp hos en fattig familj. Rogers blir uppskrämd av nyhetsrapporterna om nazisternas framfart i Europa och inspireras att ta värvning i armén. Men på grund av hans sjukdom och klena kroppsbyggnad blir han dessvärre inte antagen. Efter att ha sett pojkens iver erbjuder General Chester Phillips honom att bli delaktig i ett unikt experiment, "Operation Rebirth".

Efter veckor av tester får Steve Rogers "Super-Soldier Serum" injicerat i hans kropp och bombarderad av "vita rays". Resultatet från behandlingen blir en kropp så perfekt en kropp kan vara och fortfarande vara mänsklig. Rogers får även gå igenom ett intensivt fysiskt och taktiskt träningsprogram. Tre månader senare får han sitt första uppdrag som Captain America. Utrustad med sin oförstörbara sköld och sina stridskunskaper kämpar Captain America emot all världens orättvisor och ondska både som förkämpe för frihet och som ledare för Avengers.

"Captain America" får världspremiär 22 juli 2011.

| 9 september 2010 13:59 |