Film

Skribent

Erika Jarhed

25 april 2023 | 13:00

Första bilderna från sommarens storfilm "Mission: Impossible 7"

12 juli blir det äntligen biopremiär för "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" med Tom Cruise tillbaka som Ethan Hunt. Se de första bilderna!
Det har varit en lång väg för "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One", den sjunde filmen i franchisen. Egentligen skulle den få sin premiär redan sommaren 2021, men på grund av pandemin flyttades den till hösten 2022 - sedan till slut till den 12 juli i sommar.
 
Men det var ett tag sedan vi hörde något om filmen - men nu har Entertainment Weekly publicerat sprillans nya bilder. Kika in nedan!
 
 
 
 
 
 
 
Denna gången är det Christopher McQuarrie som regisserar, som tidigare har gjort "Mission Impossible: Rouge Nation" och "Mission Impossible: Fallout". Självfallet är Tom Cruise tillbaka också som Ethan Hunt, och vi kommer även att få se återse Rebecca Ferguson och Vanessa Kirby i sina roller. Hayley Atwell ("Agent Carter") och Esai Morales ("Ozark") ansluter som nya karaktärer. 
 
Du har väl inte missat den första trailern som råkade läckas ut på nätet förra året? Ta en titt nedan!
 
 
Vi kommer dessutom att få uppföljaren "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two" sommaren efter, som har planerad biopremiär 28 juni 2024.
| 25 april 2023 13:00 |