Film

Skribent

Thomas Linnaeus

29 november 2023 | 17:15

Första bilden från “Sonic 3” ger oss en smygtitt på en ond igelkott

Känner du igen skorna? Det är den onde Shadow the Hedgehog som bär dessa.
I december är det redan dags för “Sonic the Hedgehog 3”. Än så länge är det okänt om Jim Carrey återvänder som Dr. Robotnik, men Jeff Fowler är åtminstone tillbaka på registolen. Nu har det officiella X/Twitter-kontot visat upp första bilden från den kommande filmen.
 
 
Det är fötterna på Shadow the Hedgehog vi ser. Istället för blå piggar har han svarta och han är mycket riktigt den “onda versionen” av den snabba igelkotten. Han dök först upp i spelet “Sonic Adventures 2” från 2001, men blev snabbt en favorit bland fansen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Shadow the Hedgehog kan givetvis både använda vapen och köra motorcykel.
 
I “Sonic”-filmerna lånar Ben Schwartz ut rösten till den blå igelkotten. Här blir han kompis med polisen Tom Wachowski (som spelas av James Marsden). Tillsammans måste de fly från Dr. Robotnik, som är ute efter Sonics magiska krafter.
 
Förutom “Sonic 3” väntar även spinoffen “Knuckles” nästa år. I denna tv-serie spelar Idris Elba huvudrollen som det starka myrpiggsvinet. Filmerna har hyllats för att trogna spelserien, och Carrey har prisats för sin rolltolkning som den onde Dr Robotnik.
 
Biopremiär för “Sonic the Hedgehog 3” blir den 20 december 2024.
| 29 november 2023 17:15 |