Film

Skribent

Mats Karlsson

6 september 2017 | 19:30

Första bilden från inspelningen av nya "Aladdin"

Will Smith och flera andra ur rollbesättningen visar upp sig.
Nu är det officiellt, inspelningen av nya "Aladdin" är igång. Will Smith samlade ihop flera ur rollbesättningen för att ta en bild till sitt Facebook-konto.
 
Filmen regisseras av ingen mindre än Guy Ritchie ("King Arthur: Legend of the Sword") efter ett manus av John August ("Big Fish"). I de ledande rollerna hittar vi samtliga som syns på bilden nedan, Will Smith (Anden), Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) och Marvan Kenzari (Jafar).
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Mena Massoud, Naomi Scott och Marvan Kenzari är troligtvis relativt okända för många, men Scott var nyligen med i "Power Rangers". Kenzari såg vi tidigare i år i "The Mummy" och härnäst ser vi honom i nyinspelningen av "Mordet på Orientexpressen". Avslutningsvis har Massoud en roll i kommande "Jack Ryan"-serien.
 
Bland övriga medverkande ser vi exempelvis Billy Magnussen, Nasim Pedrad och Numan Acar.
 
Disney har levererat ett antal spelfilmsversioner av sina gamla animerade klassiker de senaste åren, där årets bidrag resulterade i "Skönheten och Odjuret". Förutom "Aladdin" har vi många fler nyversioner att se fram emot, eller vad sägs om "Dumbo", "Mulan" och "Lejonkungen".
 
"Aladdin" har för närvarande inget spikat premiärdatum.
 
Hur pepp är du på att få återse Aladdin på bioduken? Skriv av dig nedan.
| 6 september 2017 19:30 |