Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

27 augusti 2015 | 18:15

Första bilden från "Assassin's Creed"

Kolla in Michael Fassbender som medeltida lönnmördare.
Den 21:a december år 2016 är det dags för filmversionen av det framgångsrika spelet "Assassin's Creed" att släppas lös på biodukar världen över. Michael Fassbender ska spela huvudrollen och inspelningarna drar igång nu på måndag i Spanien, i London och på Malta.

Kolla in första bilden på Fassbenders huvudkaraktär, som tydligen heter Callum Lynch, här nedan:Filmen kommer att handla om hur Callum upptäcker att han är besläktad med medeltida lönnmördare genom en avancerad process där "genetiska minnen" låses upp. Ni som spelat spelen vet vad jag snackar om. Och förresten, filmen kommer inte handla om någon av karaktärerna som huserat i spelen (tough luck, Desmond) utan baseras på helt nyskrivna diton. Med minnenas hjälp får Callum möjlighet att gå i sin förfader, Augilars, fotspår, vilket ger honom speciella krafter då Augilar var en fruktad lönnmördare på 1500-talet.

Fassbender får sällskap i lönnmördar-världen av Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams och Ariane Labed, som alla tre ska spela stora roller.

Vad tror ni om "Assassin's Creed"?
| 27 augusti 2015 18:15 |