Film

Skribent

Thomas Linnaeus

14 juni 2022 | 06:00

Första bild på skurken i “Spider-Man: Across the Spider-Verse”

I uppföljaren till “Spider-Man: Into the Spider-Verse” kommer Miles Morales att möta skurken som kan kontrollera interdimensionella portaler - The Spot.
Med animerade “Spider-Man: Into the Spider-Verse” öppnade Sony upp en ny väg för att fortsätta göra filmer med Spindelmannen utan Disney och Marvels inverkan. “Into the Spider-Verse” blev en succé både kritikermässigt och finansiellt, så att inte bara en, utan två uppföljare är på väg är en självklarhet.
 
I samband med Annecy Festival (där animerade filmer och kortfilmer hyllas och prisas) har nu Sony visat upp skurken från den kommande uppföljaren “Spider-Man: Across the Spider-Verse”.
 
 
I tweeten står det: “Möt The Spot, Miles Morales mest fruktade fiende hittills, som debuterade på Annecy Festival. Han spelas av Jason Schwartzman. Se honom i action i “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, på bio 2 juni 2023.
 
Efter att han var med om en labbolycka, fylldes The Spots (eller Dr. Jonathan Ohnn som han heter egentligen) kropp av interdimensionella portaler. Dessa kan han kan kasta runt, kontrollera och skicka folk till olika platser eller dimensioner. Med “Into the Spider-Verse” började Sony leka med olika universum och om det är någon karaktär som passar in på det temat är det lugnt sagt The Spot.
 
“Spider-Man: Across the Spider-Verse” har premiär nästa sommar.
| 14 juni 2022 06:00 |