GRATIS BIO!

Skribent

MovieZine

26 oktober 2016 | 17:00

MovieZine förhandsvisar "Hacksaw Ridge"

Bjud med en vän och se Mel Gibsons hyllade krigsaction med oss den 3 november i Stockholm - kvällen innan premiär!
MovieZine och Noble Entertainment har det stora nöjet att bjuda in läsare till en gratis förhandsvisning av "Hacksaw Ridge". Ta med en vän och kolla in det hyllade krigsdramat redan kvällen före premiär.

Handling


Från Oscarbelönade regissören Mel Gibson kommer denna sanna berättelse om den episka kampen för att ta över det ökända japanska fästet Hacksaw Ridge, under Andra världskriget. Den osannolika hjälten som var sist kvar på slagfältet var en soldat som vägrade att bära vapen, militärläkaren Desmond T Doss (Andrew Garfield). Desmonds hjältemod gjorde att han blev den första vapenvägraren i amerikansk historia att vinna kongressens hedersmedalj.

Var och när?


"Hacksaw Ridge" förhandsvisas torsdagen 3 november kl. 18:00 på biograf Park, Sturegatan 18, Stockholm. Dörrarna öppnar 17:30, kom i god tid!

Boka dina två platser i formuläret nedan."Hacksaw Ridge" får svensk biopremiär över hela landet fredagen 4 november.Obs! Kan du inte komma på förhandsvisningen? Passa på att tävla om biobiljetter till "Hacksaw Ridge" här...
| 26 oktober 2016 17:00 |