Skribent

Carlos De La Vega

16 juni 2023 | 11:18

"Final Fantasy XVI"-spoilers har läckts en vecka innan släpp

Med bara en vecka kvar till lanseringen av det nya "Final Fantasy"-spelet verkar det som att vissa spelbutiker av misstag har sålt spelet innan det officiellt släpps. Detta rapporteras av speltidningen VGC.
Det efterlängtade spelet "Final Fantasy XVI" från Square Enix har hos vissa spelbutiker blivit tillgängligt för försäljning en vecka innan dess officiella släppdatum den 22 juni. Och naturligtvis har det medfört en våg av spoilers från fans som lyckats få tag på spelet i förtid.
 
Det är troligt att fler spoilers kan dyka upp online de kommande dagarna när de som har tillgång till spelet fortskrider längre in i handlingen. Om du är ett "Final Fantasy"-fan som vill undvika spoilers rekommenderar vi att du håller dig borta från Youtube-videos och Reddit-trådar om "Final Fantasy" under den kommande veckan.
 
Tyvärr är det inte ovanligt att spelbutiker råkar klanta till det. I slutet av oktober 2022, bara några dagar innan lanseringen, varnade Sony för spoilers för "God of War Ragnarök" som hade spridits på nätet.
Vi spelar det nya "Final Fantasy"-spelet för fullt och vår recension kommer nästa vecka.
 
Hur ska man hantera spoilers för efterlängtade spel på nätet?
Och vad är egentligen meningen med att göra det förutom att förstöra för andra?
| 16 juni 2023 11:18 |