Skribent

MovieZine

15 december 2016 | 08:30

Filmstaden Scandinavia tillfälligt stängd - alla biljetter återköps

Julrusch och Star Wars-feber: då tvingas SF Bio slå igen 15 salonger inklusive IMAX.
Ett år gamla Filmstaden Scandinavia slår igen tillfälligt på grund av en säkerhetsrisk. Man har upptäckt brister i takkonstruktionen, så de kommande dagarna är biografen stängd för alla. 


”I samband med att SF Bio lät genomföra en planerad besiktning av undertakskonstruktionen i salongerna på Filmstaden Scandinavia upptäcktes brister och det finns en risk att akustikplattor kan lossna. Eftersom vi inte på några villkor vill riskera säkerheten för våra kunder eller personal kommer samtliga salonger att stängas för att omgående rätta till felet.” 

Man räknar med att det kommer att ta minst en vecka innan alla salonger är i drift igen. Ambitionen är att IMAX-salongen ska bli klar först.

”Naturligtvis beklagar vi detta eftersom många kunder kommer att drabbas. Men vi måste sätta våra kunders och vår personals säkerhet främst, och vi kommer skyndsamt se till att salongerna åtgärdas”, skriver SF Bio.

Har du redan köpt biljetter till ”Rogue One” eller någon annan film på Scandinavia för den närmaste tiden, hänvisar sf.se till valfri SF Bio där biljetterna kan återlösas. 
| 15 december 2016 08:30 |