Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

6 oktober 2023 | 20:40

Inspelningen av “The Wheel of Time” säsong 3 har redan börjat: "Mer experimentellt nu"

I en intervju med Rosamund Pike, avslöjar hon att inspelningen av den tredje säsongen av “Wheel of Time” började innan Hollywood-strejken gick igång.
Idag visas finalen av andra säsongen av "The Wheel of Time" på Prime Video. Men redan nu har arbetet på den tredje säsongen av “The Wheel of Time” startat, skriver The Wire. Sidan fick intervjua skådisen Rosamund Pike innan strejken, och då berättade hon om framtiden för fantasyserien:
 
- Vi är mitt uppe i inspelningen! Nu känner vi att vi har etablerat reglerna för vår värld, vi kan utforska dem och vidga vyerna, vi kan göra det mer experimentellt och försöka skapa ett visuellt språk för de otroliga koncepten som författaren Robert Jordan kom på.
 
“The Wheel of Time” eller “Sagan om drakens återkomst” som titeln är på svenska, bygger på en serie av fantasyböcker som först släpptes på tidigt 90-tal. Här spelar Pike häxan Moiraine Damodred, som letar efter reinkarnationen av Dragon Reborn - som sägs kunna rädda världen, eller förgöra den.
 
I nya säsongerna av “The Wheel of Time” kan vi vänta oss flera nya skådisar som ansluter till serien:
 
- Vad som är spännande med serien nu, är att skådisar vet om att produktionen kan funka som ett hem för dem i några månader. Så de kan komma hit och göra spännande saker samt spela oförglömliga karaktärer. Dessa kommer du få en glimt av i säsong två, men framförallt i säsong 3.
 
När tredje säsongen av "The Wheel of Time" har premiär vet vi inte, men det ryktas om att det kommer dröja. Digital Spy spekulerar i att avsnitten släpps sent under 2024 eller året därpå.
 
Är du taggad på tredje säsongen av “The Wheel of Time”?
| 6 oktober 2023 20:40 |