Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 september 2013 | 11:01

"Fast & Furious 7" får Hounsou, "Fast 8" planeras

Trots rykten om motsatsen är Kurt Russell ombord som (ännu en) skurk i de två kommande filmerna.

För en filmserie som redan avverkat sex delar, visar "Fast & Furious"-filmerna inga tecken på trötthet eller brist på idéer. Tvärtom, många påstår att de senaste filmerna har varit de bästa, och biosiffrorna världen över instämmer. Universal har en accelerande framgångssaga i sina händer, och än ser vi inte mållinjen i sikte.

Regissören James Wan ("The Conjuring") tar över ratten på "Fast & Furious 7" där bl.a. Jason Statham är ny i rollistan (slutscenen i "Fast & Furious 6" ger en liten hint om vad Statham tänkt hitta på).

Även Djimon Hounsou ("Blood Diamond") har kommit ombord för den sjunde filmen, vars story tar plats på Los Angeles gator.

Några oklarheter har uppkommit Kurt Russells medverkan, då en fansida på Twitter meddelat att skådespelaren får stå över. Variety menar att Russell är kvar i filmen, något som bekräftas av Vin Diesel i tidningen Metro:

- Kurt Russell är den perfekte killen att introducera i 7:an, han kommer att bli ännu större i 8:an i en fullkomligt galen storyline, säger Diesel som också producerar filmerna.

Kurt Russells karaktär sägs vara ännu en skurk, som vill hämnas på Toretto (Vin Diesel) och hans familj.

"Fast & Furious 7" får biopremiär 11 juli 2014.

| 12 september 2013 11:01 |