Serie

Skribent

Josefine Krischausky

5 september 2022 | 17:15

Fansen har upptäckt ett misstag i senaste "House of the Dragon"-avsnittet

Uppmärksamma tittare har snappat upp en pinsam detalj i det tredje avsnittet av "Game of Thrones"-prequeln, som har lyckats gå obemärkt förbi i klipprummet.
"Game of Thrones" må ha varit en extremt framgångsrik serie på flera plan, men samtidigt var produktionen, som bekant, inte helt felfri. Även de som själva inte följde fantasyserien lär känna till ett visst misstag från den sista säsongen, där en modern kaffemugg råkade lämnas kvar i bild.
 
Den nya prequelserien, "House of the Dragon", verkar inte heller vara helt fri från missar. I det senaste avsnittet har uppmärksamma fans lagt märke till en viss detalj, som har lyckats gå obemärkt förbi i klipprummet.
 
Felet gäller Paddy Considines rollfigur kung Viserys, som till följd av en infektion har blivit av med två av sina fingrar. Medan fingrarna i andra scener har redigerats bort med hjälp av CGI, har man vid ett tillfälle råkat glömma detta, och istället går det att skymta en green screen-handske på Considines hand. 
 
 
Just nu skäms HBO troligtvis en aning för misstaget, och det är bara en tidsfråga innan den gröna handsken inte längre syns till i avsnittet. 
| 5 september 2022 17:15 |