Comic-Con 2017

Skribent

Jonatan Blomberg

22 juli 2017 | 01:00

Fansen blir rädda av "The Walking Dead"-trailerns slut från Comic-Con

Det finns helt klart olika sorters trailers. "The Walking Dead" släpper Comic-Cons längsta bidrag hittills och avslutar den med en chockartad tvist.
Den 22 oktober är det dags för premiären av "The Walking Deads" åttonde säsongen att gå av stapeln, men redan nu är givetvis AMC med sitt flaggskepp på Comic-Con i San Diego. Det är däremot förståeligt om gänget är tillbaka med ganska blandade känslor, med tanke på allt som hänt under inspelningen av säsongen.
 
Inspelningarna var tvungna att stängas ned tillfälligt i samband med att en olycka på inspelningsplatsen slutade med att stuntmannen, John Bernecker, dog efter ett fall från en balkong. Panelmedlemmarna på Comic-Con hedrade sin vän och kollega med en tyst minut i inledningen av panelen.
 
Den åttonde säsongen har tagit "The Walking Dead" över den magiska avsnittsgränsen på 100 avsnitt - vilket är en bedrift väl värd att fira. Det verkar som att de valde att fira det faktumet med vad som måste vara den längsta trailern hittills under Comic-Con, den stoltserar med drygt fem minuters material från den kommande säsongen. MISSA INTE de sista tjugo sekunderna.
 
 
Ja, de sista tjugo sekunderna har fått fans att oroas över att hela "The Walking Dead"-serien kan komma att avslutas med något så pajigt som en "och så vaknade Rick upp ur sin koma"-grej. Men inte kan de väl vara så dumma? Speciellt inte med tanke på att vi har systerserien "Fear the Walking Dead" som då inte skulle passa in i AMC:s zombieuniversum längre.
 
Nej, mer troligt bör det i så fall vara att vi kommer att få ta del av en dröm om "hur det kunde ha varit" utan zombies, alternativt att vi får ett hopp framåt i tiden likt i den femte säsongen av "Breaking Bad" och den tredje säsongen av "The Leftovers".
 
Vad tycker du om trailern, och vad är din teori om gammel-Rick? 
| 22 juli 2017 01:00 |