Film

Skribent

Viktor Eriksson

8 november 2023 | 18:30

“Extraction 3” fortfarande under utveckling – men Netflix vill inte stressa

Netflix filmchef säger att skådespelarstrejken i Hollywood saktat ner arbetet men att det viktiga är att hitta "rätt grej" för en uppföljare.
I somras avslöjade Chris Hemsworth och regissören Sam Hargrave att de tänker göra en tredje “Extraction”-film. Sedan dess har det varit en del oklarheter om actionfilmens framtid till följd av den pågående skådespelarstrejken i Hollywood.
 
I en ny intervju som Collider gjort med Netflix filmchef Scott Stuber säger han att “Extraction”-teamet tappat en del momentum till följd av den pågående strejken, vilket lett till att “Extraction 3” ännu inte satts upp på Netflix schema. Utvecklingen av filmen pågår däremot fortfarande men att den får ta den tid det tar.
 
“Du vet du måste hitta rätt grej. Jag tycker att den andra filmen var så bra för att den var emotionell och komplex. Den påminner mig lite om när jag jobbade på Bourne-filmerna”, säger Scott Stuber och fortsätter.
 
“Så vi väntar på manuset och jobbar hårt, men målet är ju att få tillbaka filmserien. Jag menar, vad de gjort än så länge har varit riktigt bra.”
 
Tills dess att “Extraction 3” dyker upp kan den som vill strömma legosoldaten Tyler Rykes äventyr i “Extraction” från 2020 och “Extraction 2” från 2023 via Netflix.
| 8 november 2023 18:30 |