Film

Skribent

Mats Karlsson

25 mars 2014 | 23:01

Exklusivt: "National Treasure 3" kommer 2015

Regissören Jon Turteltaub berättar för MovieZine att "National Treasure 3" blir hans nästa film.

Sist vi hörde om den utlovade "National Treasure 3" berättade regissören Jon Turteltaub att de hade manussvårigheter, men nu avslöjar Turteltaub för MovieZine att det går åt rätt håll. Han säger att vi kan räkna med att filmen kommer till biograferna under 2015.

- Vi har nu ett ganska bra manus, men vi diskuterar hur vi kan förbättra det. Jag klagar inte, men det är förvånande hur svårt det är att få till manuset. Man behöver inte enbart en story som är historiskt korrekt, man behöver även få till ett bra äventyr. Att kombinera dessa två saker är väldigt svårt. Men jag är väldigt övertygad att vi är snart framme.

Regissören berättade också för oss att verklighetsbaserade "Lady in the Locker Room" får vänta.

- "Lady in the Locker Room" blir nog inte min nästa film, det får bli min första efter "National Treasure 3". Jag skulle till och med vara villig att satsa pengar att "National Treasure 3" kommer ut 2015.

Efter att Nicolas Cages skattsökare Ben Gates avslöjat sanningar om USA:s självständighetsförklaring såväl som mordet på Abraham Lincoln, är det dags att blicka utomlands för nästa äventyr.

- Vi måste ta oss utanför USA denna gång och använda andra länder. Amerikansk historia i all ära, men nu är det dags för europeisk historia att ta vid, säger Turteltaub.

En längre intervju med Jon Turteltaub (DVD-aktuell med komedin "Last Vegas") kommer upp på MovieZine i nästa vecka.

| 25 mars 2014 23:01 |