Serie

Skribent

MovieZine

10 april 2023 | 14:30

Endelig! Norska succéserien "Exit" är tillbaka på SVT Play

Norska succéserien "Exit" har nu hittat tillbaka till SVT Play. Inför vårens efterlängtade säsong 3 finns de första två säsongerna åter att streama.
Norska succéserien "Exit" har nu hittat tillbaka till SVT Play. Inför vårens efterlängtade premiär av säsong 2 finns de första två säsongerna återigen att streama.
 
"Exit" började sändas 2019 och bygger på sanna historier - tro det eller ej - från Norges finansvärld. Vi får följa fyra svinrika (och sviniga) snubbar som lever för pengar, profit och prostituerade. Jon Øigarden, Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann och svenske Simon J. Berger tar med oss på en lika vild som obehaglig klassresa, som visar en osmickrande sida av den rika eliten.
 
 
Gillar du tv-serier som "Succession" och "Snabba Cash" borde "Exit" vara en serie i din smak. Idag finns säsong 1 och 2 återigen att hitta på SVT Play.
 
Och är du redan hooked på den norska tittarsuccén, håll ut! Säsong 3 är nu inte långt bort. Den har sänts på norska NRK under våren och får premiär på SVT Play nästa vecka, den 21 april.
| 10 april 2023 14:30 |